Ohhoh, treenipäivytykset parilta viikolta jäänyt, mutta eipä meille mitään niin kummallista ole tapahtunut :).
Tokoiltu ja agitettu ollaan ja edistystä molemmissa tullut. Pipkin on kyllä kiva treenikaveri vaikka välillä aika yli-innokas onkin. Noh, mielummin niin päin, kuin että pitäisi opettaa sitä innostumaan.
Eiliset agitreenit jäi väliin, kun oltiin Keski-Suomessa, mutta ensi sunnuntaina sitten taas.

Vanhempani asuvat Keski-Suomessa, joten yhdistettiin siellä vierailu (tosin isäni oli juuri sopivasti Helsingissä messuilla, eli asusteli viikonlopun meillä :)) ja näyttelyreissu samalla. Mentiin Piiposen kanssa torstaina junalla ja eilen päästiin Kaisan kyydissä näyttelystä kotiin.

Pipkin rakastaa "mummolassa" oloa! Siellä kun saa elää kuin pellossa ja juosta isolla takapihalla ihan just niin paljon kuin huvittaa, saa herkkuja ja tulla sohvalle. Muutamat hepulit pitikin takapihalla juosta ihan vaan juoksemisen riemusta. Puolityhjälle jalkapallolle tuli myös annettua kyytiä useampaan otteeseen. Naapurin pikkutytötkin kävivät palloa potkimassa ja eivät olleet ollenkaan pelottavia pallon kanssa. Ilman sitä kyllä.. Perjantaina hylkäsin Pipkinin pariksi tunniksi ja se sai jäädä äitini kanssa töihin. Suht mallikkaasti se oli käyttäytynyt, mitä nyt vähän piti asiakkaille murista. Oli kyllä rauhoittunut, kun komento kävi.

Eilen sitten oltiin Jyväskylän kansainvälisessä koiranäyttelyssä. Mukana myös kasvattaja Pipkinin siskon Savun ja mummo Vegan kanssa. Tuomarina brittiläinen Jeff Luscot, erittäin miellyttävä tuomari. Pipkinillä oli sen verran kivaa, että piti juosta häntä pystyssä. Mitä enemmän liikutti ja vähemmän kiinnitti siihen huomiota, niin rauhottui. Nosti kyllä arvostelukehässäkin häntää, mutta ei (ehkä) ihan niin pahasti. Tuloksena ERI1, muttei SA:ta. Kiva arvostelu ja tuomari kyllä piti Pipkinistä, mutta sanoi, että on vielä niin kesken ettei voi SA:ta antaa. Pipkin on tiputtunut turkkinsa, joten on tällä hetkellä melkoisen huonossa karvassa, eli sekin vaikutti varmasti osaltaan. Olen aika tyytyväinen, etten sitten ilmoittanut Pipkiniä messariin tuolla karvalla :)

Käytiin viime viikon alussa hierojalla, ihan tarkoituksellakin vielä ennen näyttelyä. Jonkin verran jumituksia oli pitkin kroppaa, mutta eri hierontatekniikoilla ja laserilla saatiin ne auki. Mikä hienointa, vaikutukset näkyi kyllä, Pipkin liikkui aiempaa paremmin ja venyi takaosastaan. Kiitos siis hierojalle!

Lisään näyttelyarvostelun erilliselle sivulle muiden arvostelujen jatkoksi.