Hups, niinhän siinä sitten kävi, että laiskuus iski blogipäivitysten suhteen, mutta jos nyt taas koitettais tsempata. Ja vaikka kiire on aina ajoittain onkin melkomoinen, niin ei voi kyllä kokonaan hiljaiseloa senkään piikkiin laittaa :)
No nyt on hyvä aloittaa päivitykset taas, kun kesä on ohi ja "normaali" elämä kaikkine harrastuksineen taas alkaa.
Kesä ollaan otettu suht rauhallisesti, mitä nyt hieman rallytokoiltu kurssilla ja muiden pentujen kanssa tokoiltu ja kaikkea sellaista pientä puuhaa. Käytiin sisarusten kera tutustumassa Oittaan rauniorataan tuossa taannoin. Se oli kivaa! Mukana oli kaksi kokeneempaakin koiraa ja oli todella kivaa nähdä kuinka jo osaavat koirat toimivat. Katsotaan josko vaikka joskus Pipkinin kanssa kokeiltaisiin enemmänkin tuota harrastusta.
Eihän tuosta kesästä niin kovin kauan ole, mutta ei millään enää muista mitä me ollaan touhuttu :)
Mätsäreitten lisäksi parissa ihan virrallisessakin näyttelyssä ollaan käyty. Viimeisimpänä kuukausi takaperin ollut Helsingin kesänäyttely, jossa Pipkin hienosti ROP-pentu. Tosin tittelillä ei sinänsä voi kehuskella, kun ei kilpailua juuri ollut, mutta tuomari (Päivi Eerola) on kuulemma tunnetusti aika tiukka, joten KP ja hyvä arvostelu tuntui erityisen kivoilta :) Paras osa arvostelua tosin oli kommentti "kauniisti esitetty", hyvä minä! :) Siihen nähden, että näyttelykerrat on vielä sormin laskettavissa, kommentti oli vallan mieluinen.
Seuraava näyttely Pipkinillä on reilun viikon päässä Turussa. Itse en pääse mukaan, mutta kasvattajan kanssa sovittiin, että ilmoitan Pipkinin kuitenkin, katsotaan kuka sitten vie kehään. Pipkin on onneksi osoittautunut melko helpoksi näyttelyissä, joten menee varmasti ihan nätisti kenen kanssa vaan. Kunhan makkaraa on :). Viikonloppuna on pääkaupunkiseudulla useampikin Match Show, joten jos sää suinkin on kohtalainen, niin käydään vielä treenaamassa.
Viime viikolla alkoi TOKO treenit, tosin olin niin flunssainen, että jäi treenit väliin, mutta huomenna vihdoin päästään treenaamaan! Kyseessä syyskauden kestävä valmennusryhmä, jossa neljästä koirakosta kolme on Quickettejä. Mukana ryhmässä siis myös siskot Asta ja Jendi.
Pari viikkoa sitten hypättiin Pipkinin kanssa junaan ja matkattiin Kirkkonummelle Lumo-äitiä moikkamaan, Vega-mummo oli siellä hoidossa, joten tuli nähtyä Vegakin samalla.
Tehtiin pitkä metsälenkki koirien kanssa, Pipkin päästeli Vegan kanssa edellä ja Lumo vahti meitä vähän lähempää. Kyllä Lumokin jossain kohtaa innostui juoksemaan Pipkinin kanssa pienen spurtin. Oli todella kiva nähdä Lumoa ja Johannaa, Johannalla kuitenkin niin paljon kokemusta, että oli kiva kuulla hänen mielipiteitään. Mennään varmasti uudemmankin kerran.

Mennään tällaisella pikapäivityksellä ja koitan pitää itseäni niskasta kiinni, että päivitykset tulisivat hieman useammin :)