Ikää pienellä miehellä 14 viikkoa ja risat. Kasvaa ihan silmissä, ei ole enää mikään pikkupentu. Katselin tässä yksi päivä ensimmäisiä kotona otettuja kuvia Pipkinistä ja nauratti, että miten se onkin ollut sellainen pallopää :).

Alkuviikosta kävi ystäväni alle vuoden ikäisen ranskanbuldoggi Alvinin kanssa meillä leikkimässä. Odoteltiin Pipkinin kanssa heitä pihalla ja Pipkin veti lämmittelyksi pienet hankihepulit. Kuvasin, tai yritin kuvata, pari videota, tosin kamera ei meinannut pysyä perässä, kun vauhtia oli niin paljon. Välillä  myös nauratti niin kovasti, että eihän siitä kuvaamisesta mitään tullut. No, hauskaa oli meillä molemmilla :).

Pipkin ja Alvin ovat tavanneet kerran aiemmin, silloin piti puolin ja toisin hetken aikaa tutustua ennen kuin päästiin leikkimään. Nyt leikkimään päästiin huomattavasti nopeammin. Alvin ei pienillä jaloillaan meinannut Pipkin vauhdissa pysyä mukana, mutta haastoi kyllä sitten painimaan kun kiinni sai. Olivat hauskaa seurattavaa, kun honkkeli ja tankki perä kanaa päästeli pitkin pihaa.

Eilen oli taas pentukurssi. Viime viikolla aloitettiin "jätä" käskyn harjoittelua ja eilen jatkettiin siitä ja nostettiin kriteerejä. Pipkin oppi tosi nopeasti ja pystyttiin tekemään jo paljon vaikeampia harjoituksia. Pikku hiljaa alkaa käsky toimia ulkomaailmassakin, riippuu tosin mitä pitäisi jättää nappaamasta. Toinen juttu mitä eilen harjoiteltiin oli kämmenkosketus. Sitä ollaan jo kotona treenattu ja päästiinkin näyttämään muille esimerkkiä, kun oltiin niin taitavia. Tai siis Pipkin oli.. Tämä oli hyvä harjoitus, sillä ollaan tosiaan kotona jo treenattu ihan peruskosketusta, mutta enpä olisi varmaan itse tajunnut mihin kaikkeen tuota harjoitusta voi jatkojalostaa ja hyödyntää. Tämäkin homman Pipkin oppi hyvin ja jatkettiin illalla ulkona vähän aikaan harjoittelua.

Pipkinin korvat on alusta saakka olleet suht pienet ja pystyyn päin on ollut suunta. Pipkin oli pentueesta ainoa, jonka korviin ei ole tanko laitettu, kun nostetta on ollut omasta takaa. No nyt sitten oikea korva ponkas kokonaan pystyyn ja siinä näyttää pysyvän. Katsotaan nyt odotellaanko, että toinenkin nousee vai liimataanko jo noussut takaisin alaspäin. Ei koiraa korviin katsominen, vai miten se nyt meni, joten molempi parempi kai. Nyt on kyllä kerrassaan huvittava näky eri pari korvineen. Kuten kuvista voi havaita :).